Van wethouder naar sjamaan

Omslag van het boek. Het boek is te bestellen bij Uitgeverij Elikser: www. elikser.nl

Er is geen video geplaaatst

VAN WETHOUDER NAAR SJAMAAN

 

 

Presentatie van het boek VAN WETHOUDER NAAR SJAMAAN!

mijn weg naar God en Godinne

29 augustus 2017

Het eerste exemplaar is  uitgereikt aan Krista Steenbergen, religiewetenschapster en intimiteitscoach.

Hans Suur Maj schrijft in het boek:

"En waar komt die drang dan vandaan om mezelf te kennen? Ik weet niet hoe het komt en waar het vandaan komt, maar voor mij is het een innerlijke urgentie te weten te komen wie ik ben in al zijn facetten. De waarheid willen weten over wie ik ben en dat gaat kennelijk verder dan de angst voor het onbekende. Want ergens is er een weten, als ik mezelf ken dan zal er vrede zijn en zal ik anderen kennen!"

Cees Oosterwijk die een belangrijke rol heeft gespeeld in het redigeren van het boek en het aanbrengen van structuur gaf als volgt antwoord op de vraag: waar komt jouw betrokkenheid bij het boek vandaan?

Ten eerste (want anders had ik dit nooit gedaan) is daar de verbondenheid door vriendschap. Ik vind dat verhalen, zoals dat van Hans Suur Maj het verdienen verteld te worden. Bij de eerste lezing was ik al geraakt door de kwetsbaarheid, de wijsheid en ook wel de - in mijn ogen - niet aflatende zoektocht naar het „binnenste ei”. Wie ben ik ten diepste. Veel mensen beginnen niet eens aan dat zelfonderzoek, maar voor Suur Maj is het een levenswerk geworden. Vriendschap gaat over verbazing, kritiek, afgunst en concurrentie heen. Verbazing had ik, kritiek ook, maar ik keek door die enorme berg papier heen als door een caleidoscoop. Wat een ongelooflijke schildering van een zoekend mens, Ik wilde helpen dat verhaal te vertellen.

 Voor meer over het boek: ga naar www.vanwethoudernaarsjamaan.nl