Blog

28. jun, 2016

Aan t bijkomen van een uurtje balletvoorstelling _ waar de muziek zo hard is, dat t mij pijn doet. Gelukkig toch genieten als Alex en Louisa op toneel verschijnen, samen met 9 anderen.
Ook de anderen performances waren zeer de moeite van t kijken waard. Dan thuis: verstoppertje spelen, waarbij de tweeling als ik ze niet snel vind luid laten weten waar ze zijn.
Dan ben ik boef en moet ik de gevangenis. Twèe agenten begeleiden me. Ik smeek ze me niet op te sluiten. Ze zijn onverbiddelijk: je hebt gestolen.ik ontken.niets gestolen. Slechts mègenomen omdat ik honger had. Dan wordt de aanklacht spullen meegenomen zonder te betalen.ik smeekte me los te laten. Mijn kinderen wachten thuis op me.Geen indruk. Even later komt Alex met een " bos" kinderen terug. Zo probleem opgelost wil hij er maar mee zeggen. Geleidelijk aan wordt t regiem soepeler. Ik krijg een puzzle, er wordt eten gekookt. En ik mag wel ontsnappen.wel snel en dan zullen ze niet kijken. Veel te gezellig.opa blijft.wordt nog gezelliger als oma Mieke ook de gevangenis in moet.tja kinderen...geweldig.