Direct Power Hypnose

Veel van ons gedrag wordt gestuurd door het Onderbewustzijn. Het zijn programmeringen voor gedrag, gewoonten en geloof. Zij worden gevormd in reactie op gebeurtenissen of overgenomen van onze opvoeder, vrienden etc. En dit geschiedt al heel vroeg. Waarschijnlijk al vanaf de conceptie. In ieder geval al als we nog in de moederbuik zitten.

Deze programmeringen, gewoonten zijn stevig verankerd. En niet zo maar te veranderen. Ook al omdat ze een reactie zijn op iets onprettigs en zij dienen de persoon altijd op de een of andere manier. Totdat het begint te knellen. Het onderbewustzijn heeft altijd een beschermende functie.

Veranderingen

 

Stel iemand heeft last van hoogtevrees. Heeft hij jaren geen problemen mee gehad. Hij wil er echter van af. Hij neemt zich voor met zijn ratio, zijn bewustzijn: ik wil van die hoogtevrees af. Alleen de programmeringen in het onderbewustzijn zijn sterker.

 

Wat dan?

 

Hypnose kan helpen in gesprek te komen met het Onderbewustzijn om op die manier te komen tot de acceptatie van nieuwe programmeringen waarbij die in resonantie worden gebracht met overtuigingen in het bewustzijn. Anders gezegd: de overtuigingen in het Onderbewustzijn worden bedankt voor hun werk, gevraagd wordt mee te werken aan nieuwe overtuigingen die in resonantie worden gebracht met het bewustzijn.

 

Wat is Hypnose niet?

 

Het is geen slaap. Het is een diepe ontspanning, Het is ook geen controleverlies. Je blijft alles volgen , aanwezig en meeluisteren. En elk moment de controle overnemen.

 

Ik ben opgeleid door Senia Melchizedek en Freya Lopes.  het bovenstaande ontleen ik nagenoeg in zijn geheel  aan hun lesmateriaal.