Maantempel in Cusco-Peru. Een bijzondere plek voor de Q`eros-priesters,healers in Peru.

Ik geef in het algemeen twee soorten healingen

 

. Sjamanistische 

 . Healing/Reading/ zang

 

 

SJAMANISTISCHE HEALING

Deze zachte en ontspannen healing  maakt je weer meer heel. Deze healing vind ik persoonlijk erg fijn om te geven.  Het mooie eraan is dat je niets hoeft te vertellen op dat moment. Je hoeft je slechts over te geven ,terwijl je ontspannen ligt, aan de stenen.

Deze healing bestaat uit 4 onderdelen:
Polsreading en oogreading, 
Verwijderen van zware energie met Kuja stenen
aanbrengen van lichte energie
Soulretrieval: verloren zielen delen terug halen.

Ieder mens is in de loop van zijn leven zielendelen kwijt geraakt. Het hoeft hierbij niet perse te gaan om iets ernstigs  Zoals een ruzie, seksueel misbruik, een ongeluk, een echtscheiding of verliezen van een geliefd persoon. Alhoewel het hierbij wel aan de orde kan zijn. Een simpele val,een schrikreactie kan een vlucht van een zielendeel tot gevolg hebben. Maar ook een kind,dat niet kind mag zijn of kan zijn.

De ziel ontvlucht hierbij letterlijk het lichaam omdat hij de situatie niet aan kan 
 Het is een natuurlijk beschermingsmechanisme. Het zielsdeel vlucht naar een veilige plek.  Je bent dat deel kwijt en het doet niet meer mee. Dat kan een tijd goed gaan. Op een gegeven moment kan het zijn,dat je al dan niet bewust het als een gemis gaat ervaren.

Vaak ervaren we dit als een onbestemd gevoel,ontevreden,alhoewel er geen aanleiding toe is. Denken we.

Duidelijker kan er sprake zijn van zielsverlies  als het gaat om een verdriet dat maar niet overgaat, chronische depressie, zelfmoordneigingen, posttraumatisch stress-syndroom, een zwak immuunsysteem. Verslavingen zijn ook een teken van zielsverlies omdat men buiten zichzelf zoekt om de leegte ,die men ervaart op te vullen.

Tijdens deze healing kan ik een verloren zielendeel weer terug halen ,indien het zielendeel dat wil,zodat het weer bij je geïntegreerd kan worden. Je wordt weer meer heel en raakt weer helemaal compleet en vervuld. De kracht die destijds weg gegeven is in de situatie die je hebt meegemaakt, keert weer bij je terug en zo ontstaat heling op zielsniveau. Vaak is mijn ervaring vraagt het zielendeel wel iets van de persoon die de behandeling krijgt: aandacht,veiligheid bijvoorbeeld.

Mijn ervaring bij het geven is,dat ik ook adviezen krijg voor de persoon die de healing ondergaat. Vaak sluit het soort advies sterk aan bij wat al leefde in de persoon die de behandeling krijgt. 

De behandeling duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

HEALING/READING/ZANG (ook op afstand)

 

 

 

Ik heb ervaren dat ik bij een healing ook informatie doorkrijg. Dus combineer ik het. Ook kan het gebeuren, dat ik je naar je toe ga zingen. Dat neem ik dan op. Dit stuur ik dan toe.

 
 

Healing

 

 

 

Bij een healing vraag ik mijn begeleiders jou helende energie te sturen. In overeenstemming met jou hogere zelf. De healing kan thuis ontvangen worden. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen, dat je ongestoord ergens rustig kan verblijven. voor maximaal 30 minuten.

 

 

 

Je kunt een healing vaker vragen, omdat een issue meestal niet na een healing is opgelost.

 

 

 

Ook is het goed vaker een healing te vragen als je een  verandering ten goede ervaart.

 

 

 

Of zo maar voor de lekkerte, omdat het ontspannend werkt.

 

 

 

Reading

 

 

 

Tijdens de healing krijg ik informatie over jou die je kan helpen stappen te zetten in je leven. Het zetten van die stappen is aan jou.

 

 

 

Helende klanken

 

 

 

Soms vinden mijn begeleiders het nuttig klanken naar je toe te sturen. Ze doen dat via mij. Ik neem het dan voor je op. Soms zijn er woorden, soms alleen klanken. Altijd uniek voor jou, omdat ieder mens uniek is.

  

Als het nodig is kan een kwestie via een gesprek verder verkend  worden.

 

 

 

 

 

 

 

Deze 3 in een , hoe mooi wil je het hebben, krijg je voor de prijs van een., namelijk 35 euro.(1)

 

 

 

ervaringen van mensen

 

 

 

Zeer onder de indruk van wat je doorkreeg. Allereerst via de tafeltennistafel van mijn vorige man: ben ik wel duidelijk. Wow.. dat zie ik nu...en sindsdien word ik alsmaar door het universum getriggerd, zo kan ik het me goed eigen maken. Heel belangrijk. Verder boodschap:Je mag er zijn, je bent welkom! En in mijn kracht blijven staan. Zeer waardevolle lessen, veel dank nogmaals.

 

 

 

Kitty

 

 

 

Ik ben zeer dankbaar voor de healing/reading die ik via Suur Maj heb ontvangen. Hij geeft op geheel eigen wijze inzicht in blokkades. Zodra hij gebeurtenissen, relaties , ervaringen etc. beschrijft, vinden er ontwikkelingen plaats, lost iets zich op en komt de energiestroom weer op gang (bij mij meestal door de tranen die gaan vloeien). Reading gaat als vanzelf over in healing. Soms volgt er nog een “opdracht” om een en ander te bekrachtigen. Voor mij verdient Suur Maj met zijn liefdevolle, mooie en precieze healing/reading veel bewondering, waardering en respect. Thxx Suur Maj en veel suc6 op jouw pad als wijze Sjamaan.

 

 

 

Andrea Out

 

 

 In juli heb ik een healing/reading ontvangen van Suur Maj. We hebben een tijd afgesproken, moest op een plek gaan zitten waar ik niet gestoord kon worden en de telefoon op stil of uit. Nou, zo gezegd, zo gedaan.. Ik voelde gelijk(nadat Suur Maj geappt had dat hij begon) dat hij begonnen was. Mijn benen begonnen te trillen en binnen heel veel onrust?? Na enige tijd werd dat rustiger en mijn hele lijf werd rustig. Wel heel bijzonder gevoel. Had geen gevoel van tijd en was heel relaxed. Tot ik een app kreeg dat hij klaar was en Suur Maj alles ging opschrijven. Na ongeveer 10 minuten heb ik gebeld en kreeg ik te horen wat Suur Maj had beleefd met de reading. Ik was zeer verbaasd wat hij vertelde, want het klopte precies wat hij vertelde. Suur Maj heeft ook nog een lied gezongen( deze beluister ik regelmatig)En wat hij verteld heeft breng ik regelmatig in de praktijk. Op de een of andere manier word ik teruggefloten als er iets gebeurd en dan denk weer even aan zijn woorden. Suur Maj nogmaals bedankt, heb er veel aan.

Karin

 

Zo`krachtige, liefdevolle healing gun ik iedereen! Een ervaring die ontzettend helend, krachtgevend en bijna magisch was. Achteraf nog super mooie rake feedback en motiverende adviezen. Door de opgenomen zang die mij diep raakt kan ik nog lang op deze energie doorvoelen, bedankt!

Hadewych Gerlach