Mijn naam is Hans Suur Maj Zonneveld en ben een healer en coach. Na 32 jaar in de politiek actief te zijn geweest (32 jaar raadslid,waarvan 12 jaar wethouder,8 jaar lid van de gewestraad en 4 jaar lid van het dagelijks bestuur van de gewestraad )besloot ik gehoor te geven aan de roep van mijn ziel: een bijdrage te leveren aan meer liefde en vrede op de wereld. Dit na  een aantal jaren van therapie,inwijdingen van Dolores Ashcroft en van mijn grote leermeesteres Shakmah Winddrum, door wie ik ook de naam Suur Maj kreeg.

Ik heb een veelheid aan opleidingen gevolgd en trainingen. O.a. een vierjarige gestalt & psychosynthese opleiding. Het pad der herinnering bij Senia melchizedek, trainingen in mediumschap, trance speaking en healing. Mag me een paqo(priester/healer) in de qèrostraditie uit Peru noemen. Door mijn eigen ervaringen in therapie, levens wijsheid opgedaan in een boeiend leven, trainingen ben ik in staat je bij te lichten op je pad. Dat kan via healingen vergezeld van een reading of door coachingsgesprekken. Hierbij gebruik ik veelal de gestaltmethode. Een mooie manier om innerlijke dialogen helder te krijgen. 

Hoe werkt zo,n healing/reading. Ik stem me af op de persoon en vraag mijn gidsen me te helpen met mijn werk. De informatie die ik krijg is altijd behulpzaam in je ontwikkeling ten goede. Geeft inzichten, handvatten of soms opdrachten die je leven lichter maken. Voor de verschillende healingsmogelijkheden, kijk onder healing!

 Je bent van Harte welkom en ik loop graag voor een korte of langere tijd met je mee. Hierbij blijf jij de richting bepalen.❤